logo F1online.sk

Čo je s Hamiltonom? Je v poriadku, ubezpečuje jeho brat

Lewis Hamilton
© Mercedes
Milan Kubala
Milan Kubala28. 12. 2021

Na vyjadrenia Lewisa Hamiltona stále čakáme. Britský pretekár sa úplne odmlčal po Veľkej cene Abú Zabí, v ktorej nedokázal získať vytúžený ôsmy majstrovský titul. V Mercedese boli zdrvení a Hamilton nebol výnimkou. Čo s ním vlastne je? Hamiltonov brat ubezpečuje, že všetko je v poriadku.

Jedným z najvyužívanejších kanálov, na ktorých Lewis Hamilton šíri svoje posolstvá, sú sociálne siete, najmä jeho Instagram. Po skončení sezóny sa však úplne stiahol aj z neho. Nielen, že nepridal žiaden príspevok, ale zrušil si aj sledovanie všetkých profilov, dokonca aj svojho psa Roscoea.

Od posledných pretekov sezóny sa objavil na hrade Windsor, kde bol oficiálne pasovaný za rytiera. Ani táto veľká udalosť ho neprimäla k tomu, aby prehovoril, rovnako ako návšteva továrne v Brackley, po ktorej len Valtteri Bottas komunikoval s novinármi. Hamilton nič neprezradil ani na odovzdávaní cien FIA, keďže naň neprišiel.

Čo s ním vlastne je? Viac prezradil jeho brat Nicolas Hamilton v jednom zo svojich streamov na Twitchi. “Lewis je v poriadku. Dáva si len menšiu prestávku od sociálnych sietí, čo mu nemôžem zazlievať.”

“Sociálne siete môžu byť veľmi toxickým miestom. Ale je v pohode, všetko je v poriadku. Momentálne sleduje, ako sa deti lyžujú,” doplnil Hamiltonov mladší súrodenec, ktorý priznal, že Hamilton mu neodpovedal na správy ani v pondelok po pretekoch v Abú Zabí, a tak sa rozhodol mu dopriať istý čas na vydýchnutie.

Lewis Hamilton sa podobne odmlčal už po sezóne 2017. Vtedy si vymazal všetky príspevky z Instagramu aj Twittru, keď mu ľudia začali vyčítať, že svojmu synovcovi odkázal, že “chlapci nenosia šaty pre princezné”. Do podobného “čistenia” sa pustil aj v roku 2019.