logo F1online.skF1online.sk

Verstappenovi prišla podpora z nečakanej strany, zastal sa ho boxer Tyson Fury

Max Verstappen
© Red Bull Content Pool
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík7. 12. 2021

Titulový boj je v sezóne 2021 vyhrotený na úplné maximum. Mercedes má v závere ročníka výkonnostnú výhodu a Max Verstappen ide v boji o titul na úplnú hranu toho, čo sa ešte smie. Má však na výber? Mal by radšej počúvnuť svojich kritikov a neurobiť pre víťazstvo všetko, čo je v jeho silách?

Kritika, ktorá sa spustila na Verstappenovu hlavu po Veľkej cene Saudskej Arábie, je vskutku veľká. Lewisovi pritom už trochu tradične držia stranu mocné britské médiá. Max bol v Džidde za svoju jazdu penalizovaný hneď dvakrát, no môžeme mu zazlievať, že ten titul tak veľmi chce?

„Práve som čítal o rivalite medzi Lewisom Hamiltonom a Maxom Verstappenom a o tom, ako z Maxa robia v médiách trochu zlého chlapca,“ povedal vo svojom videu na Instagrame majster sveta v ťažkej váhe Tyson Fury.

„Viem, aké to je, keď sa k vám médiá správajú zle. Nie je to pekné, najmä ak ste mladý, ambiciózny a chcete vyhrávať. Dajte mu na chvíľu pokoj, je to len mladý chalan, ktorý sa zo seba snaží vydať to najlepšie. Obom prajem veľa šťastia na záverečnej Veľkej cene Abú Zabí,“ povedal Fury.

Zrejme najlepší boxer v ťažkej váhe súčasnosti je veľkým športovým nadšencom. Svojim videom prekvapil nejedného fanúšika Formuly 1 a pridal k tomu aj zaujímavú historickú paralelu.

„Táto rivalita mi trochu pripomína bitku Jamesa Hunta a Nikiho Laudu o titul majstra sveta. Tak chlapci, kto to nakoniec vyhrá? Poďme do toho!“ hecuje oboch borcov „Gypsy King“.

Súvisiace články

Diskusia