logo F1online.skF1online.sk

McLaren v Abú Zabí so špeciálnym lakovaním!

Špeciálne lakovanie McLarenu
© Twitter/McLaren
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík7. 12. 2021

Po špeciálnom monackom lakovaní, ktorým McLaren vzdal hold spoločnosti Gulf, prichádza ďalšie. Partička z Wokingu tentokrát promuje spoločnosť Vuse, ktorá patrí pod jedného z hlavných sponzorov stajne British American Tobacco.

Koncept bol vytvorený v spolupráci s miestnou umelkyňou Rabab Tantawyou a je veľmi hravý. Pestrofarebný motív doplnia tradičnú pápajovú a modrú farbu tohtoročného McLarenu.

Je to súčasť kampane pod označením Driven by Change, do ktorej sa Vuse spolu s McLarenom pustili. Jednou z iniciatív tejto kampane je pomôcť mladým umelcom nad 25 rokov získať uznanie, ktoré si za svoju prácu zaslúžia. Jedná sa o vôbec prvé lakovanie monopostu Formuly 1, ktorého autorom je ženská umelkyňa z krajín Blízkeho východu.

„Sme nadšení toho, že vďaka umeleckým dielam Rabab Tantawovej môžeme prelomovým spôsobom spojiť svet umenia a svet motoršportu,“ prehlásila Claire Croninová, ktorá pracuje pre McLaren ako šéfka pre marketing.

„Spolu s Vuse a Driven by Change ide o unikátnu príležitosť využiť globálnu scénu na podporu talentov tým, že im poskytneme platformu, ktorú si zaslúžia. Práca Rabab je inšpirujúca. Sme hrdí, že môžeme tento víkend pretekať s jej pápajovým dielom,“ dodal Croninová.

Twitter/McLaren
Twitter/McLaren
Twitter/McLaren
Twitter/McLaren

Súvisiace články

Diskusia