logo F1online.skF1online.sk

Steiner si doberá Mazepina: Daroval mu vĺčka “Mazespina”

Günther Steiner
© Haas
Milan Kubala
Milan Kubala27. 6. 2021

Nikita Mazepin sa už v rámci formulovej komunity preslávil piruetkami na všetky spôsoby. Už si však z neho nerobia žarty len fanúšikovia, ale po novom aj šéf tímu Günther Steiner. Mladíkovi daroval hračku vĺčka, ktorú pomenoval Mazespin.

Množstvo hodín, ktoré Mazepin predvádzal, dokonca primälo jedného fanúšika k tomu, aby vyrobil stránku whendidmazepinspin.com, na ktorej sa rozhodol zaznamenávať všetky piruetky mladého Rusa. Po druhom tréningu vo Francúzsku to však vzdal s odkazom, že Mazepin sa proste roztáča príliš často. Mazepin sa totižto zatiaľ roztočil každý víkend s výnimkou toho monackého.

A dosť už toho majú aj v tíme. Günther Steiner tak spojil príjemné s užitočným a na jednej strane si z Mazepina vystrelil, na druhej mu zas odkázal, aby už neblbol.

“Mám tu pre teba malý darček, aby si mohol pokračovať v mazespinovaní (to spin v angličtine znamená točiť sa, pozn. red.),” hovorí Günther Steiner podávajúc Nikitovi Mazepinovi darček vo videu, ktoré sa objavilo na Rusovom Instagrame.

Mazepin spočiatku netušil, čo to vlastne dostal. “To je Mazespin. Teraz máme dvoch, je to hra Mazespin. Teraz budeš točiť s týmto namiesto toho, aby si sa točil s autom!”

Nuž uvidíme, či mu to pred dnešnými pretekmi pomôže!

Súvisiace články

Diskusia