logo F1online.sk

F1 2021: Codemasters zverejnil oficiálny trailer na pripravovanú počítačovú hru

f1-2021-pc-hra-title
© Youtube F1® Games From Codemasters
Slavomír Dzuričko
Slavomír Dzuričko16. 6. 2021

Herné štúdio Codemasters ako vývojár počítačovej hry F1 2021 predstavil oficiálny trailer pripravovanej počítačovej hry. V krátkom videu sa dozvieme nové funkcie a trailer načrtne aj úroveň grafických detailov na trati.

Spoločnosť Codemasters v spolupráci s herným štúdiom Electronic Arts dnes uviedla oficiálny trailer k projektu F1 2021, oficiálnej videohry svetového šampionátu FIA Formula 1 2021.

Hra F1 2021 ponúkne hráčom množstvo nových funkcií. Nebude chýbať režim „Breaking Point,“ ktorý umožní hráčom budovať si kariéru zo série F2 až do Formuly 1 či reflektovanie reálneho života pomocou nových dynamických možností.

V režime „Môj tím“ sa štatistiky jazdcov Formuly 1 aktualizujú počas celej sezóny tak, aby odrážali reálne dianie na trati a režim „Real-Season Start“ umožní hráčom naskočiť do ktoréhokoľvek podujatia v kalendári, ktoré sa začne už s aktuálnymi výsledkami podľa priebežného poradia k danému dátumu.

Novinkou je režim „Kariéra“ tentokrát určený až pre dvoch hráčov. Tí budú môcť pôsobiť v jednom tíme ako tímoví kolegovia alebo aj v rozličných tímoch, pričom budú súperi na trati. Do hry sa vráti aj režim rozdelenej obrazovky, pri ktorej môžu dvaja hráči bojovať proti sebe.

„F1 2021 je súťaž sily, ktorá ponúkne niečo pre každého fanúšika pretekania,“ povedal Lee Mather, herný riaditeľ Codemasters. „Trailer zameraný na funkcie poskytuje pohľad na všetky vzrušujúce inovácie, ktoré čakajú na našich hráčov. Či už chcú zažiť svoj príbeh Formuly 1 v režime Braking Point alebo chcú súťažiť s priateľmi či proti nim. F1 2021 je odštartovaná, je to dokonalý pretekársky zážitok novej generácie.“

Rozšírenie F1 2021 Deluxe Edition obsahuje navyše aj sedem ikonických a detailne vyvinutých jazdcov Formuly 1 pre použitie v režime „Môj tím“ a obsahuje mená ako Michael Schumacher, Ayrton Senna či Alain Prost.