logo F1online.skF1online.sk

McLaren sa v Monaku predstaví so špeciálnym Gulf lakovaním

Gulf Lakovanie McLarenu pre Monako 2021
© McLaren Media Centre
Milan Kubala
Milan Kubala16. 5. 2021

McLaren si v spolupráci so sponzorom Gulf pre tohtoročnú Veľkú cenu Monaka pripravil atraktívnu novinku. Predstavením špeciálneho lakovania určite vyčarí úsmev na tvári tým fanúšikom, ktorým po ohlásení spolupráce McLarenu s Gulfom chýbalo výraznejšie vyobrazenie tohto partnerstva.

Nadšenci formulovej histórie určite si určite radi pripomenú 60. a 70. roky, keď Bruce McLaren a Gulf spoločne ťahali projekty nielen v F1. McLaren po tejto ére viackrát menil svoje lakovanie, fanúšikovia si zrejme najviac pamätajú spojenie s Marlborom a časy Prosta so Sennom, no až doteraz sa k farbám Gulfu nevrátil.

Ikonická modrá a oranžová sa nevráti len na monopost, ale i na kombinézy pilotov. Lando Norris a Daniel Ricciardo dostanú pre tento víkend overaly ladené do farieb Gulfu, tešiť sa môžeme aj na špeciálne retro dizajny prilieb, ktoré neskôr budú vydražené a výťažok poputuje na charitu. Tím dokonca avizuje, že predstaví i kolekciu oblečenia pre fanúšikov.

“Toto bude zo strany McLarenu prejav uznania značke Gulf a jej dizajnu,” povedal Zak Brown pri príležitosti odhalenia nového lakovania. “Sme obrovskými fanúšikmi odvážnych návrhov a do očí bijúca modrá farba Gulfu patrí medzi najobľúbenejšie v pretekárskom svete, je to oslavovaná časť histórie, ktorá presahuje hranice motoršportu.”

“Dizajn bol pre McLaren vždy dôležitý a vidieť to na všetkom, čo robíme, vrátane navrátenia papájovej do nášho technologického centra. Teší nás, že takýmto spôsobom môžeme ako tím v Monaku vystaviť na obdiv a osláviť našu hrdú spoluprácu s Gulfom,” doplnil šéf pretekárskej sekcie McLarenu.

“Je to krásne,” zhodnotil nové lakovanie Lando Norris. “Myslím si, že sa všetci zhodneme na tom, že toto bude ďaleko najlepšie vyzerajúce auto na štartovom rošte. Je to úžasné, pre nás oboch skvelá príležitosť a hlavne v Monaku.”

“Samozrejme, že to milujem,” pridal sa Ricciardo. “Nepotreboval som ďalší dôvod na to, aby som sa do Monaka tešil, takže teraz sa budem musieť kontrolovať a ušetriť si nejakú energiu aj na ďalší týždeň. V prvom rade sa musíte postarať o to, aby ste vyzerali dobre. Nám sa to istotne darí, takže sa na to určite teším.”

McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre
McLaren Media Centre

Súvisiace články

Diskusia