logo F1online.sk

Monoposty Red Bullu sú na Slovensku, čo sa to chystá?

red bull na slovensku
© @redbullsk/Instagram
Ladislav Király
Ladislav Király22. 4. 2021

Red Bull pokračuje vo svojej tajomnej akcii. Po tom, ako sa v priebehu stredy predstavil v Prahe a vo štvrtok cez deň sa jeho monopost objavil na južnej Morave, podvečer už stúplo nadšenie aj na Slovensku.

Účet @redbullsk na Instagrame uverejnil krátke video z príprav dvoch monopostov v utajenom sklade, ktorý sa má podľa titulkov nachádzať v Malackách. To naznačuje, že piatok by mohol byť pre slovenskú formulovú komunitu mimoriadne zaujímavý.

O ďalšom priebehu akcie nemáme presné informácie, ale vrabce na streche čvirikajú, že tak, ako Red Bull jazdil v Prahe, by sa mohol predstaviť aj v Bratislave. No a odvážnejšie jazyky tvrdia, že tam to vôbec nemusí skončiť.

Zaujímavá informácia prišla z bratislavského dopravného podniku. “V priebehu dnešného dňa bude v centre mesta prebiehať natáčanie filmu, ktorý na pár minút pozdrží premávku MHD,” informuje Dopravný podnik Bratislava, ktorý už niekoľkýkrát zmenil časy danej udalosti..

Aktuálne je to takto:

➡️ V čase medzi 10:00-11:00 bude natáčanie prebiehať na ulici Mlynské nivy, kde môže dôjsť na niekoľko minút k zdržaniu autobusov a trolejbusov liniek 21, 25, 50, 70, 78, 88, 202, 205, 210 a 212.
➡️ V čase medzi 15:45-18:00 bude natáčanie pokračovať na Starom moste, kedy môže dôjsť k jeho krátkodobému uzavretiu a niekoľkominútovému meškaniu električky 3.

Bude to súvisieť s Red Bullom? Uvidíme už v piatok. Ak náhodou monopost niekde uvidíte, pošlite nám fotky.

David Coulthard na Karlovom moste:

Súvisiace články