logo F1online.sk

Latifi sa chce stať členom „Twitch kvarteta“, Russell mu nič nesľubuje

Nicholas Latifi a George Russell
© Twitter/Williams Racing
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík7. 1. 2021

S novým rokom nám tím Williams zverejnil zábavné video, v ktorom si piloti George Russell a Nicholas Latifi navzájom dávajú novoročné predsavzatia. A kanadský pretekár prišiel so vskutku zaujímavou požiadavkou.

Reflektoval v nej na jarné obdobie „prvej vlny“ koronavírusu, kedy si chlapci od Formuly 1 krátili čas na Twitchi, sociálnej sieti všetkých gamerov. Vzniklo takzvané „Twitch kvarteto“ v zložení George Russell, Charles Leclerc, Alex Albon a Lando Norris. Chlapcom to veru nešlo zle a ich videá nás na jar neraz poriadne pobavili. Nečudo teda, že Nicholas na usmiatu partičku trochu žiarli.

„Musíš rozbehnúť petíciu za zrušenie vášho Twitch kvarteta, pretože ma veľmi bolelo, že som sa nestal jeho súčasťou,“ hovorí so smiechom Latifi. „Malo to byť Twitch kvinteto, veď patrím k starým užívateľom Twitchu a nikto ma nepozval. Takže nech s tým Twitch kvartetom prišiel ktokoľvek, musíme sa s ním porozprávať.“

No zdá sa, že Nicholasa k sebe do partie chlapci len tak nevezmú. Je to predsa exkluzívna partička a dostať sa tam nebude jednoduché.

„Twitch kvinteto? To už nemá taký šmrnc,“ odpovedá s úsmevom Russell. „Budem na to myslieť, no nič nesľubujem, pretože to je veľmi exkluzívny klub. Prihovorím sa za teba u prezidenta a uvidíme, čo sa s tým dá spraviť.“

Okrem toho dal Nicholas svojmu kolegovi za úlohu postovať menej fotiek bez trička na svoj Instagram.