logo F1online.sk

EisKing DEBRIEFING 17/17: Vzostup McLarenu. Hamiltonovo ranené ego. A náš dramatický koniec!

EisKing 17
Milan Kubala
Milan Kubala13. 12. 2020

Jeden z najneobyčajnejších ročníkov Formuly 1 je oficiálne za nami. Zažili sme naozaj kadečo a ku všetkému nám vždy niečo povedali Pepa Král a Števo Eisele v už tradičných popretekových debriefingoch.

Ten nechýbal ani po poslednej veľkej cene. Okrem tém, ktoré Formulu 1 sprevádzali uplynulý týždeň, v ňom chlapci v spoločnosti aj Riša Gondu rozobrali tento víkend; venovali sa návratu Lewisa Hamiltona, desaťvalcového monštra v monoposte Fernanda Alonsa z roku 2005, prestupom v padoku a mnohému inému.

Príjemné sledovanie!

Kalendár 2021

Ku koncu sa nám chýli aj rok 2020 ako celok, a tak by sme vám chceli dať do pozornosti kalendár Martina Trenklera pre rok 2021. Za každou fotografiou v ňom sa skrýva príbeh, určite sa oplatí ho mať!

Navyše sa rýchlo míňa, zostávajú posledné kusy, takže ak oň máte záujem, určite nečakajte. Zoženiete ho v eshope nášho partnera FormulaStore.sk.

Nuž a všetkým fanúšikom Formuly 1 odporúčame podcast Boris a Brambor, v ktorého najnovšej časti sa s Mariánom Gáboríkom a Borisom Valábikom porozprával Števo Eisele. Samozrejme, riešila sa Formula 1! Pokojne si ho zaraďte do svojho playlistu na Spotify, Apple Podcasts, alebo si ho vypočujte na Podbean.