logo F1online.skF1online.sk

Alpine sa v Belgicku premení na Deadpoola a Wolverina

Lakovanie Alpine
© X/Alpine
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík24. 7. 2024

Tím Alpine v Belgicku kompletne zmení svoje farby. Špeciálne lakovanie francúzskeho tímu je v tomto prípade skutočne špeciálne, aj keď mu naďalej dominuje čierna, do ktorej tím odel svoj monopost A524, aby ušetril váhu. V tomto prípade nám to však nevadí, keďže čierna sa k superhrdinom ako Deadpool či Wolverine dokonalo hodí.

Alpine bude v Belgicku promovať nový film Deadpool & Wolverine, v ktorom hrá hlavnú rolu jeden z akcionárov tímu Ryan Reynolds. Lakovanie tohto tímu si vzhľadom na dominanciu holého karbónu nezískalo veľa priaznivcov, ale tento nový dizajn vyzerá rozhodne odvážne a dramaticky – na rozdiel od pôvodného lakovania.

Alpine bol v minulosti známy svojím skôr korporátnym usporiadaním. Ako sa na veľkú automobilku patrí, bláznivé nápady zostávajú skryté v hlavách PR manažérov. Aj keď ružové lakovanie na počesť titulného sponzora BWT bolo a stále je súčasťou Alpinu, ide o veľmi seriózny podnik s veľmi serióznym partnerom.

Premiéra filmu Deadpool & Wolverine s Ryanom Reynoldsom sa však musela náležite osláviť. Nepatrí k nemu len špeciálne lakovanie, ale tím odhalí aj špeciálne kombinézy a Pierre Gasly s Estebanom Oconom majú do Belgicka pripravené aj špeciálne helmy – Ocon po Deadpoola a Gasly po vzore Wolverina.

Predchádzajúca fotkaAktuálna fotkaNasledujúca fotka
X/Alpine 1/5
X/Alpine
X/Alpine
X/Alpine
X/Alpine
X/Alpine

Súvisiace články

Diskusia