logo F1online.skF1online.sk

Takto oslavuje víťazstvo Ferrari: Leclerc s Vasseurom skočili do prístavu

Charles Leclerc skočil do prístavu
© X/F1
Milan Kubala
Milan Kubala26. 5. 2024

Už sme zvyknutí na to, že víťazi Red Bullu po pretekoch zvyknú skočiť na svojej Energy Station do bazéna. Ferrari však zašlo ešte o čosi ďalej. Svoje oslavy rozbehlo tiež skokom do vody. Poslúžil mu monacký prístav.

Charlesovi Leclercovi celý tím po pretekoch sľúbil, že s ním premiérové domáce víťazstvo poriadne oslávi. “Veď preto!” rozosmial sa vo vysielačke a pre televíziu Sky Sports poznamenal, že bude oslavovať a “ako zviera” a keďže už prezradil, v ktorom podniku to plánuje tak roztočiť, zrejme mu budú musieť poskytnúť zľavu, aby to všetko utiahol.

Monačan si nosí so sebou aj zápisník, do ktorého si zaznamenáva všetky dôležité veci. Na tlačovej konferencii dostal otázku, či si v ňom vyhradil aj špeciálnu stránku pre oslavy domáceho víťazstva – napríklad skok do prístavu.

“Fredovi som už povedal, aby sa pripravil, pretože určite so mnou bude skákať do prístavu!” vyhlásil Charles Leclerc. “Do zápisníka si zaznamenávam veľa technických vecí. Určite však nie plány na párty. Mám však veľmi jasnú predstavu, čo dnes budem robiť so všetkými mechanikmi a inžiniermi.”

“A neviem sa dočkať toho, keď si to užijem. Je to výnimočná chvíľa v mojej kariére, ktorú treba osláviť. A hneď od zajtra, alebo možno od pozajtra začneme myslieť na Kanadu a naplno sa koncentrujeme, aby sme z nasledujúceho víkendu vyťažili maximum,” sľúbil najrýchlejší muž víkendu.

Rovnako dodržal sľub aj pri skoku do vody, k čomu nahovoril aj šéfa stajne Frédérica Vasseura. Veď posúďte sami.

Predchádzajúca fotkaAktuálna fotkaNasledujúca fotka
X/F1 1/6
X/F1
X/F1
X/F1
X/F1
X/Ferrari
X/Ferrari

Súvisiace články

Diskusia