logo F1online.sk

VC Singapuru 2022: Prehľad stratégií a nasadených pneumatikových sád

2. októbra 2022, 18:19

VC Singapuru 2022: Prehľad stratégií a nasadených pneumatikových sád.

Ďalšie rýchle správy

dnes 19:06

Ferrari v kvalifikáciách dochádza dych. Doterajší trend ukazuje, že od Bahrajnu stráca na červených býkov čoraz viac.

dnes 15:55

Ferrari chystá na VC Miami špeciálne modré lakovanie. Taliansky tím si chce takto pripomenúť svoje pretekárske pôsobenie na americkej pôde a 70 rokov na trhu v USA.

Na monoposte by sme mali vidieť dva odtiene modrej. Tmavšiu modrú (Azzurro Dino) obliekali naposledy Arturo Merzario a Clay Regazzoni v roku 1974, až následne sa aj kombinézy jazdcov a členov tímu stali červenými.

Svetlejší odtieň modrej (Azzurro La Plata) poznáme aj z argentínskej vlajky. Vo Ferrari nosil tričko a prilbu tejto farby Alberto Ascari, ale modré kombinézy mali aj John Surtees, Chris Amon a v prvej sezóne po prestupe do Ferrari aj Niki Lauda.

Nové auto bude predstavené priamo v Miami.

dnes 15:42

Viete, že Lewis Hamilton a Max Verstappen tvoria dvojičku, ktorá v histórii F1 najčastejšie obsadila prvé dve priečky? Na čele skončili spolu už 36-krát.

Za nimi sú Hamilton a Rosberg (31-krát), Hamilton a Vettel (26) a až na štvrtom mieste Michael Schumacher a Rubens Barrichello (25).

dnes 11:48

Nico Rosberg po víkende zhrnul špekulácie z padoku. Dopočul sa napríklad, že

– Sebastian Vettel má záujem o návrat jedine v top tíme
– Mercedes ponúka Carlosovi Sainzovi len ročný kontrakt
– Red Bull ponúka Carlosovi Sainzovi príliš málo peňazí

dnes 08:32

Portál sportbusiness.com avizuje novú sponzorskú dohodu pre Ferrari. Taliansky tím má čoskoro oznámiť odštartovanie spolupráce s technologickou spoločnosťou Hewlett-Packard (HP) v podobnej hodnote ako spojenie Oracle a Red Bullu.

Formula 1 nie je pre HP ničím neprebádaným. Určite si ešte spomínate na monoposty Williamsu, na ktorých sme medzi rokmi 2000 až 2005 mohli vidieť práve logá tejto spoločnosti.

včera 18:13

Po Veľkej cene Číny bude mať Stefano Domenicali pomerne rušný program. Podľa portálu racingnews365.com navštívi ďalšie dve ázijské krajiny, v ktorých bude diskutovať o možnosti zorganizovania novej veľkej ceny.

Jednou z nich je Thajsko, čo priznal aj thajský vládny hovorca Čai Wačarong, a tou druhou má byť Južná Kórea, v ktorej kráľovná motoršportu pretekala medzi sezónami 2010 a 2013.

včera 18:12

Nico Rosberg počas víkendu určil svoju jazdeckú TOP 5 histórie Formuly 1. Kto sa do nej prebojoval? Okrem Maxa Verstappena aj Ayrton Senna, Michael Schumacher, Juan Manuel Fangio a Lewis Hamilton.

včera 14:03

Valtteri Bottas počas pretekov prechádzal popri boxoch Red Bullu, keď k mechanikom prišiel Sergio Pérez. Fín zastavil a pokochal sa prácou mechanikov, keďže vo svojom tíme nič také nezažije.

Ktovie, čo mu v tej chvíli preblyslo mysľou?

včera 11:06

Keď sa Daniel Ricciardo v zóne pre novinárov dozvedel, že Lance Stroll ho obvinil zo spôsobenia kolízie, doslova vypenil. Či si pozriete toto video so zvukom alebo bez, v každom prípade uvidíte Austrálčanovo rozčarovanie a hnev.

včera 11:05

Red Bull v boxovej uličke predviedol neuveriteľnú synchronizáciu pohybov, keď Maxa Verstappena a Sergia Péreza vybavil za 1,9 a 2,0 sekundy v podstate naraz. Takto to vyzeralo pri pohľade zhora.

včera 08:36

Lando Norris v nedeľu ukázal, ako sa má nosiť trofej z VC Číny, ktorá má pripomínať vavrínový veniec.

včera 08:36

Max Verstappen tróni na čele jazdeckého šampionátu už 700 dní. Ak nazbiera ešte ďalších 50, prekoná rekord Michaela Schumachera v počte dní po sebe strávených na čele.

Ďalšie rýchle správy