logo F1online.sk

Jehan Daruvala a jeho prvé zážitky v monoposte F1 s McLarenom.

24. júna 2022, 13:18

Jehan Daruvala a jeho prvé zážitky v monoposte F1 s McLarenom.

Ďalšie rýchle správy

včera 23:06

Admin Red Bullu sa nebojí ani takýchto príspevkov: “RB20 si získava obdivovateľov.”

včera 23:03

K špekuláciám okolo Nica Hülkenberga sa pridávajú aj Sport1 a Sky Deutschland. Nemecký pretekár má podpísať s Audi viacročnú (minimálne trojročnú) zmluvu. Strany sa vraj na všetkom dohodli a chýba len podpis. Oficiálne oznámenie by malo prísť koncom mája.

včera 22:49

Na spadnutie je ďalšia obrovská sponzorská zmluva. Podľa medializovaných informácií sa do Formuly 1 vracia aj spoločnosť MasterCard a ponúka ťažké milióny. Záujem vraj majú až štyri tímy a najväčším favoritom na zisk lukratívnej zmluvy je tím McLaren. Oznámenie sa chystá už na VC Miami.

včera 22:45

Reportér Will Buxton“Podľa mojich informácií pokryje dohoda s HP dve tretiny z rozpočtového stropu Ferrari.” Tým len potvrdzuje správy, že americká spoločnosť vyplatí Ferrari približne 100 miliónov dolárov ročne.

včera 22:41

Do dražby smeruje ďalšia absolútna rarita. Pôvodná Honda NSX bola obľúbeným automobilom veľkého Ayrtona Sennu. Teraz ide do predaja jeho vlastná Honda NSX. Cena 500-tisíc libier nám pritom nepripadá taká obrovská.

včera 14:56

Ako vyzeralo celkové hodnotenie šampionátu po piatich pretekoch v tejto a v minulej sezóne?

Drivers’ standings after five races this season compared to last season
byu/MJKing88 informula1

včera 14:54

Daniel Ricciardo dostal pred VC Miami trest straty troch miest na štarte. Pre úplnosť dodáme, že trest sa aplikuje na nedeľné preteky, nie na sobotný šprint.

včera 14:29

Podľa informácií portálu F1-Insider je prestup Nica Hülkenberga do Audi hotovou záležitosťou. Aj keď strany ešte nič nepodpísali, spoločne sa dohodli na trojročnej spolupráci.

Hülkenberg to Audi: Deal is almost certain [F1-Insider]
byu/slutforpringles informula1

včera 11:00

“Pán Konzistentný” Charles Leclerc. Monacký pretekár je jediným pilotom, ktorý finišoval v najlepšej štvorke v každých pretekoch tejto sezóny.

Formula 1 | The only driver to finish in the top four of every race this season so far | Charles Leclerc is mister consistency
byu/RobertGracie informula1

včera 10:47

Na chlapcov z Ferrari v modrej skutočne nie sme zvyknutí.

včera 10:45

Carlos SainzCharles Leclerc nám spolu s Ferrari ukázali, že aj modrá farba patrí k histórii Ferrari. Dnes je už celkom jasné, že Scuderia sa v Miami odeje do modrej. Otázne je, koľko modrých prvkov bude mať monopost. “Mechanici boli kedysi do modrej odetí úplne bežne.”

včera 09:32

Tento rok sa Maxovi Verstappenovi neušla cena Športovec roka Laureus, ktorú získal v roku 2022. I napriek tomu, že vyhral 19 veľkých cien z 22 a viac skutočne urobiť nemohol, ho predbehol tenista Novak Djoković. Pre víťaza troch minuloročných grand slamov je to už piate ocenenie Laureus.

Medzi nominovanými boli aj futbalisti Lionel Messi a Erling Haaland, skokan o žrdi Armand Duplantis a šprintér Noah Lyles.

Ďalšie rýchle správy